BMW Tuning

Als tuning specialist hebben wij ruime ervaring met BMW tuning. 

BMW tuning

Niro Tuning is gespecialiseerd in BMW tuning op locatie. Hieronder kunt uzelf uw vermogenswinst berekenen. Wij doen onder andere stage 1 tuning, waarbij wij extra vermogen uit uw auto kunnen halen terwijl we binnen de veiligheidsmarges van de fabriek blijven. Deze aanpassing is puur software-matig. Waardoor er geen ingrijpende aanpassingen gedaan hoeven te worden aan uw auto. 

Wij kunnen meerdere soorten chiptuning verzorgen voor uw BMW. Zo doen wij onder andere: 

 
Hieronder staan enkele voorbeelden van de gerealiseerde vermogenswinst voor verschillende types BMW’s. Mocht uw auto er niet tussen staan? Geen probleem! Neem vrijblijvend contact op, dan helpen we u verder. 

BMW tuning

Niro Tuning is gespecialiseerd in chiptuning van BMW’s op locatie. Dit doen wij vanuit onze locaties in Emmen en Zwolle. Wij doen chiptuning voor onder andere deze modellen: 

  • BMW 1 serie, 2 serie, 3 serie, 4 serie, 5 serie 
  • BMW X1, X2, X3, X4, X5, X6
  • BMW M2, M3, M4, M5
 
Staat uw BMW hier niet tussen? Geen probleem! Neem vrijblijvend contact met ons op. Dan helpen we u verder. 

BMW 116i tuning - F20

Als wij voor dit type auto een stage 1 tuning toepassen kunnen wij uw auto een extra stukje vermogen geven. Bij stage 1 chiptuning blijft de auto binnen de veiligheidsmarges van de fabriek. Wij passen puur een software-matige verandering toe aan uw BMW. Hierdoor is stage 1 chiptuning voordelig én verantwoord voor een BMW 116i. 

Voor een BMW 116i met een vermogen van 109 PK en 180 nm koppel, kunnen wij een vermogenswinst realiseren van 51 PK en 120 nm koppel. Hierdoor zal de auto na de stage 1 tuning een vermogen hebben van 160 PK en 300 nm koppel. 

BMW 118i tuning - F20

Er zijn allerlei soorten chiptuning beschikbaar voor een BMW 118i. Voorbeelden hiervan zijn stage 1 tuning, pops & bangs, begrenzer of EGR uitschakelen en nog veel meer. 

Wanneer wij voor een BMW 118i (1598 cc, 136 PK, 220 nm koppel) een stage 1 chiptuning zouden toepassen krijgt deze auto aanzienlijk extra vermogen en trekkracht. Na de stage 1 tuning heeft deze BMW 118i 220 PK en 310 nm koppel. Dat is een toename van 84 PK en 90 nm koppel. Deze toepassing vind plaast aan het motormanagement van de auto. Deze software-matige aanpassing zorgt ervoor dat er geen ingrijpende aanpassingen gedaan hoeven te worden aan de auto. Ook zal de auto, ook ná de chiptuning, nog steeds functioneren binnen de gestelde veiligheidsmarges van de fabriek. 

BMW 320i tuning - F3X LCI

Voor een stage 1 tuning van een BMW 320i kan er een behoorlijke vermogenstoename worden gerealiseerd. Zo kunnen wij voor een BMW 320i een vermogenstoename realiseren van 41% extra PK en 40% extra nm koppel. Zo heeft de BMW 320i vóór de chiptuning een vermogen van 184 PK en 300 nm koppel aan trekkracht. Ná de tuning heeft dezelfde BMW 260 PK en 420 nm koppel. 

Deze vermogenstoename kunnen wij enkel realiseren door een software-matige aanpassing in het motormanagement van de BMW 320i. Ook zullen wij ervoor zorgen dat de motor van de auto binnen de gestelde veiligheidsmarges zal blijven functioneren. Hiermee beperken wij de risico’s en hoeven er geen ingrijpende aanpassingen gedaan te worden aan de auto. 

Vraag Gratis een offerte aan,
we helpen u graag.
Chat openen
1
Hey! Heb je vragen of twijfels?
Scan de code
Beste bezoeker,
Bent u benieuwd wat wij met uw auto kunnen, of heb je twijfels? Stuur gerust een appje.