Nieuw! Chiptuning voor GM Bosch T93 ECU

Ontdek Onze Exclusieve Oplossing voor motoren met een  GM Bosch T93 ECU. 

Goed nieuws! Bij Nirotuning kunnen we nu ook motoren met een Bosch T93-type ECU chiptunen. Dit type ECU vind je onder andere in Amerikaanse auto’s zoals Cadillac, Chevrolet, General motors en Ford modellen. Deze chiptuning van bestanden uit het motormanagement van deze auto’s is bedoeld om de prestaties van uw motor te verbeteren en uw rijervaring naar een hoger niveau te tillen. 

Wat is een GM Bosch T93 ECU?

De GM Bosch T93 ECU is een specifiek type motor dat wordt gebruikt in bepaalde Amerikaanse auto’s. Doordat wij nu ook dit type ECU kunnen chiptunen, kunt u nu ook bij Nirotuning terecht voor de volgende auto’s: 

 • Cadillac CT6 2.0L Turbo 240PS
 • Chevrolet Camaro ZL1 6.2L V8 450PS
 • Chevrolet Silverado 1500 T1XX 4.3L V6 285PS
 • Chevrolet 3500 T1XX 6.6L V8 Turbo 440PS
 • GMC Denali L8T 6.6L V8 400PS
 • GMC Sierra 1500 5.3L 2.7L L4 315PS
 • GMC Sierra 2500 6.6L V8 400PS
 • Ford Tourneo JU2 1.5L 75PS
 • Ford Transit Courier 1.5L 75PS

Wat Biedt Onze Oplossing?

Onze oplossing is ontworpen om de prestaties van uw motor met een GM Bosch T93 ECU te verbeteren. Dankzij onze expertise kunnen wij bestanden uit dit type motor uitlezen en aanpassen. Dit vertaalt zich in een betere acceleratie, respons en algehele rijervaring.

De Voordelen voor U: Betere Prestaties en Meer Rijplezier

 1. Verbeterd Vermogen: Met onze oplossing kunt u genieten van extra vermogen onder de motorkap. Dit betekent dat uw voertuig sneller kan accelereren en beter reageert op het gaspedaal. Voorheen waren de tuningsmogelijkheden voor dit type auto’s beperkt. Nu zijn deze auto’s dus ook geschikt voor chiptuning. 

 2. Soepelere Rijervaring: De geavanceerde tuning verbetert de algehele werking van uw motor. Dit resulteert in een soepelere en responsievere rijervaring, vooral tijdens het rijden in verschillende omstandigheden.

 3. Efficiënter Brandstofverbruik: Door de motor optimaler te laten werken, kan onze oplossing bijdragen aan een beter brandstofverbruik. Dit betekent dat u mogelijk ook besparingen kunt realiseren op brandstofkosten.

Ontdek Meer Bij Nirotuning

Bij Nirotuning begrijpen we hoe belangrijk uw rijervaring is. Met onze exclusieve oplossing voor motoren met een GM Bosch T93 ECU, kunt u uw voertuig naar een hoger niveau tillen. We nodigen u uit om meer te ontdekken over deze oplossing en hoe het uw rijervaring kan verbeteren.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en ontdek hoe we uw voertuig kunnen optimaliseren met onze exclusieve oplossing.

Met vriendelijke groet, Het Team van Nirotuning