Pops and Bangs

Gespecialiseerde chiptuning op locatie.

Pops and Bangs 

Van origine zijn Pops and Bangs ontwikkeld voor de motorsport. Met deze tuning wordt extra brandstof ingespoten in de motor na het loslaten van het gaspedaal. Deze brandstof zal ontsteken in het uitlaattraject. Het ontsteken van de brandstof in het uitlaattraject zorgt ervoor dat de motor en turbo meer toeren houden wanneer het gas wordt losgelaten. In de race is het natuurlijk prettig als de motor directer en sneller reageerd wanneer je weer op je gas gaat. Echter zijn de verbeteringen van het rijgedrag van de auto minimaal. De tuning is natuurlijk vooral populair voor de poppende en knallende geluiden. 

Niro Tuning kan Pops and Bangs in uw auto activeren door een software-matige aanpassing aan het motormanagement. Wij doen deze chiptuning op locatie bij u thuis of op het werk.  Dit doen wij vanuit onze locaties in Emmen en in Zwolle.

En de buren dan? 

Wij kunnen de tuning zo inprogrammeren dat deze pas geactiveerd wordt vanaf een hoger toerental. Hierdoor kan je ’s ochtensvroeg rustig de straat uit rijden zonder ruzie te krijgen met de buren. 

Pops and Bangs kosten 

Voor een overzicht van onze huidge prijzen, kunt u onze prijzenpagina bekijken. Hier vindt u ook al onze overige prijzen voor andere soorten chiptuning. 

Vakantie

Beste klant, 

Vanaf 25 juli t/m 18 augustus zijn wij helaas niet bereikbaar.

Laat hieronder uw gegevens achter, dan nemen wij na onze vakantie z.s.m. contact met u op.

Chat openen
1
Hey! Heb je vragen of twijfels?
Scan de code
Wilt u graag Pops and Bangs laten in laten programmeren?