Volvo Tuning

Gespecialiseerde chiptuning op locatie voor Volvo’s. Staat jouw type Volvo er niet tussen? Geen probleem.  Neem vrijblijvend contact op. 

Volvo Tuning

Wilt u graag uw volvo laten chiptunen? Niro Tuning is gespecialiseerd in Volvo tuning op locatie. Deze tuning verzorgen wij vanaf onze locaties in Emmen en Zwolle. Wij komen graag bij u thuis of op uw werk langs om uw Volvo te chiptunen. Wij kunnen meerdere soorten chiptuning verzorgen voor uw Volvo. Zo doen wij onder andere: 

  • Stage 1 Volvo tuning
  • Pops and bangs voor Volvo
  • EGR uitschakelen voor Volvo
  • AdBlue uitschakelen voor Volvo
  • Begrenzer deactiveren voor Volvo

 

Bekijk op deze pagina enkele voorbeelden van stage 1 tuning. Wilt u graag direct uw vermogenswinst berekenen voor uw eigen Volvo? Klik dan op de knop hieronder. 

Volvo tuning

Wij hebben uitgebreide ervaring met vele Volvo modellen. Zo tunen wij onder andere Volvo tuning voor: 

  • Volvo V40, V50, V60, V70, V90
  • Volvo 850
  • Volvo C30, C70
  • Volvo S40, S60, S70, S80, S90
  • Volvo XC40, XC60, XC70, XC90
 
Staat uw Volvo hier niet tussen? Dat is geen probleem! Neem vrijblijvend contact met ons op, dan bespreken we de mogelijkheden. 

Volvo V40 tuning - 2.0 D2 120PK

Bij deze Volvo V40 2.0 D2 hebben wij een extra stuk vermogen gerealiseerd door stage 1 tuning toe te passen. Met stage 1 chiptuning passen het motormanagement van de auto software-matig aan. Hierdoor hoeven er geen onderdelen van de auto te worden aangepast. Ook zorgen wij ervoor dat de tuning binnen de gestelde veiligheidsmarges van de fabriek blijft. Hierdoor is stage 1 tuning een verantwoorde en veilige manier van chiptuning. 

Vóór de tuning had deze Volvo 120 Pk en 280 nm koppel. Ná de tuning heeft deze Volvo maarliefst 170 PK en 380 nm koppel

Volvo Tuning V40 - Chiptuning op locatie

Volvo V50 tuning - 2.0 D3 150PK

Zoals vele modellen, is ook de Volvo V50 2.0 D3 erg geschikt voor chiptuning. Met stage 1 chiptuning kunnen wij extra vermogen en trekkracht van de motor realiseren. Zonder buiten de veiligheidsmarges van de fabriek te treden. Hierdoor kunnen wij een extra stukje rij-prestatie van de auto vragen op een verantwoorde manier. 

Een Volvo V50 2.0 D3 heeft standaard 150 PK en 350 nm koppel. Wanneer er gekozen wordt voor stage 1 tuning, kan er een vermogenstoename van 33% en een trekkracht toename van 29% worden gerealiseerd op een veilige manier. 

Volvo V50 tuning - chiptuning op locatie

Volvo V60 tuning - 2.0 D4 190PK

Wij kunnen voor Volvo’s verschillende soorten chiptuning toepassen. Zo kunnen wij Pops & Bangs activeren, de begrender deactiveren of stage 1 tuning toepassen. Wanneer wij voor een Volvo V60 stage 1 chiptuning zouden toepassen, kunnen wij een vermogenstoename van 45 extra PK’s en 70 extra Nm koppel realiseren. Dit geeft uw Volvo net dat extra stukje rijplezier. 

Volvo V60 tuning 2.0 D4 190 pk - Chiptuning op locatie

Volvo V70 tuning - 2.4 D3 163PK

De Volvo V70 zien wij vaak voorbij komen in ons vakgebied. De rijder van deze Volvo stationwagen heeft graag dat extra stukje vermogen voor betere rijprestaties van de auto. Wanneer een stage 1 tuning wordt toegepast op een Volvo V70 2.4 D3, levert dat een behoorlijk stuk extra vermogen en koppel op. De stage 1 chiptuning zorgt maarliefst voor een vermogenstoename van 48% en 18% extra koppel. Dit betekend dat deze Volvo-rijders een extra 78 PK en 76 Nm koppel mogen verwachten. 

Volvo v70 tuning - 2.4 D3 163 PK - autotuning op locatie vanuit Emmen en Zwolle

Volvo S60 tuning - 2.0 D3 150PK

Ook met een Volvo S60 kunnen wij wel uit de voeten. Zo kunnen wij bijvoorbeeld voor u de begrenzer deactiveren. Ook kunnen wij stage 1 Volvo tuning toepassen op de Volvo S60. Voor deze auto hebben wij een extra 28 PK en 65 Nm koppel gerealiseerd. Hiermee krijgt de auto extra vermogen en trekkracht. Hierdoor rijdt de auto ook soepeler door in de lage toeren. 

Wat kost chiptuning?

Onze chiptuning is altijd op maat. Prijzen verschillen daarom ook per tuning. Voor een overzicht van de onze chiptuning prijzen, klik op onderstaande knop. Neem vrijblijvend contact met ons op, dan vertellen we u meer over de verschillende soorten Volvo tuning. 

Vraag Gratis een offerte aan,
we helpen u graag.

Vakantie

Beste klant, 

Vanaf 25 juli t/m 18 augustus zijn wij helaas niet bereikbaar.

Laat hieronder uw gegevens achter, dan nemen wij na onze vakantie z.s.m. contact met u op.

Chat openen
1
Hey! Heb je vragen of twijfels?
Scan de code
Beste bezoeker,
Bent u benieuwd wat wij met uw auto kunnen, of heb je twijfels? Stuur gerust een appje.